Direktlänk till inlägg 5 april 2010
salt, peppar, soya, köttbuljong-tärning
Bryn köttfärsen och löken i lite olivolja. Krydda med salt och peppar. Skala och riv morötterna och lägg i dom i grytan med köttfärsen. Häll i de krossade tomaterna och låt koka i några minuter. Krydda sedan med lite soya och en buljongtärning. Tycker du att såsen blir för rinnig kan man reda den med lite maizena eller arrowrot.
Torsdag 8/4: Mail har skickats ut till den utvalda projektgruppen (bifogat mall för mat/kostdagbok som gör det lättare för att hålla koll på din kost underdagen). (Förväntas att få svar ang. gruppens kostdagbok den 16:e). Planering inför komma...
Tänkte presentera mig själv lite grann. Vill börja med att säga att jag älskar träning, kost och hälsa överhuvudtaget. Inte så att det stiger mig åt huvudet. Är oftast väldigt positiv och tycker det är grymt roligt med att lära nya saker, varför stå ...
Vi har en deltagare och behöver lägga på ett kål när det kommer till deltagare. Sandras presentation är färdig inom kort och Alexanders är på ingång. Vi har fått vår första kommentar på bloggen - Roligt!! Har du tips på vetenskapliga artiklar s...